Met vertrouwen naar uw bestemming...

+32 456120368

ZIEKENVERVOER VOOR EEN VEILIGE RIT


Is er een familiebijeenkomst? Een uitstap met uw favoriete hobbyclub, of wil u er gewoon een dagje op uit, maar is dat door uw fysieke toestand geen evidente taak? Micky verzorgt het ziekenvervoer vanuit Assenede/Waarschoot of elders in Vlaanderen.

Goed uitgeruste wagens

De chauffeurs van Micky brengen u in een aangepaste wagen veilig en zorgeloos naar uw bestemming. Alle wagens zijn voorzien met ankerpunten en gordels voor rolstoelen. Een laadbrug helpt u de rolstoel moeiteloos in de wagen te krijgen. Er is plaats voor vijf personen plus een rolstoel.

Goede zorgen door de Micky-chauffeur

Wanneer u naar het ziekenhuis, dokter, tandarts of kinesist moet dan komt de chauffeur u op het afgesproken uur halen. Wanneer u ons het uur van de afspraak laat weten dan zorgt Micky ervoor dat u ruim op tijd opgehaald wordt. Eens aangekomen zal de chauffeur u begeleiden naar het inschrijvingspunt en naar de juiste afdeling. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het verloop van de consulatie van uzelf of van uw familielid.

Neem contact op om uw bus te reserveren

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer inlichtingen over het ziekenvervoer te Assenede/Waarschoot? Neem dan contact op met Micky. Deze taxidienst beantwoorden graag al uw vragen. Het is ook perfect mogelijk om een taxi te reserveren. Geef Micky dus gerust een seintje.